Aanbod

In Roelevard vind je ruime 1-, 2- en 3-slaapkamer appartementen met grote zongerichte terrassen. Dit wordt hét herkenningspunt van Roeselare en ver daarbuiten. Een kans die zich maar een keer in je leven voordoet! 

Lux

De 46-meter hoge toren van Lux straalt tijdloze klasse uit met appartementen die baden in natuurlijk daglicht. Het adembenemend zicht op Roeselare krijg je er bovenop! 

Bronze

Bronze verenigt middenin de stadsdynamiek het beste van twee werelden. De fun en faciliteiten van de stad en de rust van je eigen appartement zijn binnen handbereik. 

Download voorbeeldplannen

Troeven

  • Internationale toparchitectuur 

    Roelevard is de eerste realisatie in België van de internationale toparchitecten van Snøhetta in samenwerking met B2Ai uit Roeselare. Hun Scandinavische visie op hedendaags wonen vertaalt zich in extra aandacht voor gezelligheid, duurzaamheid, tijdloos design en kwaliteit. Snøhetta's portfolio bevat beroemde projecten wereldwijd, zoals het het vernieuwde Times Square in New York.

  • Duurzaam, CO2-neutraal wonen 

    Het volledige project is aangesloten op het Roeselaarse warmtenet van MIROM. Een groen alternatief voor traditionele verwarmingstechnieken waarbij restwarmte uit afvalverbranding gebruikt wordt. Een duurzame methode die in Scandinavië al decennialang wordt toegepast. Je stoot geen CO2 uit en schrijft zo mee aan het klimaatverhaal.

  • Vlot bereikbaar, alles dichtbij

    Roelevard is een knooppunt van vervoersstromen met extra aandacht voor een vlotte circulatie van voetgangers, fietsers en bestuurders. De site is dan ook vlot bereikbaar, of je nu te voet, met de wagen of het openbaar vervoer komt. Je woont er bovendien vlak bij allerlei belangrijke faciliteiten. Dat is snel, makkelijk en comfortabel. 

NIEUW - Beleef Roelevard in 3D

De unieke features van Roelevard digitaal ontdekken? Dat kan!

Ben je benieuwd naar het zicht vanuit jouw appartement? Of wil je een 360° rondleiding? In ons infokantoor nemen we je via een virtuele tour mee naar de site waarvan jij binnenkort je nieuwe thuis maakt!

Vraag hier meer informatie

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Vink de gewenste documenten aan:

Line 1

Line 2