Aanbod

Momenteel zijn er nog slechts enkele 2 slaapkamer appartementen te koop, vanaf €297.500 (excl. kosten).

In de ondergrondse kelder is plaats voor 30 wagens en zijn extra bergruimtes voorzien. Bovengronds vind je de gemeenschappelijke zuidgerichte binnentuin en een gezamenlijke fietsenstalling.

Download voorbeeldplannen

Troeven

  • Betaalbare woondroom 

    Steenoven-kwaliteit aan aantrekkelijke instapprijzen? Dan moet je in Kaskade zijn. De appartementen zijn afgewerkt met uiterst duurzame en kwalitatieve materialen voor een zorgeloos wooncomfort.

  • Alles dichtbij

    In Kaskade heb je het stadscentrum in de palm van je hand. Heerlijk rustig en toch middenin de stadsdynamiek. Je kuiert over het marktplein, bezoekt een van de vele evenementen of maakt een fietstochtje langs de Leie. Ook het openbaar vervoer vind je op wandelafstand. Door de nabijheid van de kleine en grote ring sta je bovendien met de wagen snel op de E17 en A19.

  • Unieke woonbeleving 

    De appartementen en terrassen van Kaskade zijn zo ingericht dat je steeds geniet van een uitgestrekt zicht op de Leie. Het kalme water brengt je tot rust. Herbron je liever in de buitenlucht? Droom even weg in de zuidgerichte binnentuin, exclusief voor bewoners en aangelegd met kwalitatief stedelijk groen.

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 26 84 00 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Line 1

Line 2

Gewenste documenten