Aanbod

De bouw van het project verloopt gefaseerd. Zo werden de eerste twee fases al volledig opgeleverd en wordt de derde en laatste fase momenteel afgewerkt. Alle woningen zijn uitverkocht. 

Laatste kans!

Er zijn nog slechts enkele topappartementen te koop in de derde fase, vanaf €259 500 (excl. kosten): elk met 3 slaapkamers, 102 m² bewoonbare oppervlakte en twee terrassen en dus de hele dag zon

Download voorbeeldplan

Troeven

 • Alles dichtbij 

  Hof ter Landa ligt op 2 minuten van de E17 en staat in directe verbinding met Oudenaarde, Deinze en Waregem. Het project ligt bovendien pal aan de markt en dus op wandelafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer.

 • Zalig ontspannen

  Hof ter Landa ligt op een boogscheut van het Lozerbos, een wandelroute, een fiets- en mountainbikecircuit en zelfs een bewegwijzerde ruiterroute. Op het project is er een verkeersvrije groenzone waar kinderen veilig kunnen spelen. 

 • Zorgeloos wonen

  Nieuwbouw en betaalbaarheid sluiten elkaar niet meer uit. Al vanaf €227 000 (excl. kosten) heb je een nieuwbouw appartement gebouwd volgens de regels van de kunst. Zo zit je voor jaren goed!  

Ideale investering 

De vele troeven van Hof ter Landa blijven ook niet onopgemerkt bij potentiële huurders. Zo werden maar liefst 90% van de opbrengsteigendommen in het project meteen verhuurd. Door de aantrekkelijke instapprijzen ben je dan ook verzekerd van een mooi rendement. Benieuwd wat een investering in Hof ter Landa kan opbrengen?

Vraag een rendementsberekening aan

Nog niet overtuigd? 

 • Joop Verzele, burgemeester van Kruishoutem, was een believer van het eerste uur en kocht dan ook een appartement in de eerste fase. Wonen in het centrum, maar in een rustige omgeving, dat is voor hem een mooie combinatie.

 • De familie van Robrecht Bothuyne, Vlaams parlementslid en schepen in Kruishoutem, kocht twee woningen als investering. De woningen werden snel verhuurd en ze zijn meer dan tevreden met de return.

 • Piet en Caroline kochten een appartement in fase 2. De vele uren die ze vroeger spendeerden aan het onderhoud van hun huis sparen ze nu uit voor pure qualitytime met het gezin en de kleinkinderen...

Meer informatie?

Heb je vragen of wens je extra informatie? We helpen je met plezier verder! Bel ons op 051 25 00 36 of vul eenvoudig onderstaand formulier in. Documenten ontvang je meteen in je mailbox. Makkelijk, toch? 

Line 1

Line 2

Gewenste documenten