Waterfront Woontorens – Waregem

Omschrijving

Aan de toegangspoort tot Waregem, bij de stadsvijvers en het Regenboogstadion, komt Waterfront, een prestigieus totaalproject waar wonen, werken, verblijven en recreatie samenkomen. Hét speerpunt in het vernieuwingsbeleid van de stad.

In een tweede fase starten we met de bouw van twee iconische woontorens Ascot en Windsor, genoemd naar twee legendarische paardenraces. Met 120 klassevolle appartementen verdeeld over 13 bouwlagen, goed voor een hoogte van 45 meter, wordt de skyline van Waregem hertekend. Absolute blikvangers zijn de unieke penthouses met zwembad.

Ascot en Windsor spreken een breed publiek aan met één tot vier slaapkamerappartementen (van 70 m² tot maar liefst 260 m²) en prijzen die starten vanaf € 180.000. Elk appartement heeft sowieso een ruim terras, vaak met een panoramisch vergezicht. Daarnaast springen nog een aantal unieke troeven in het oog. Zo zorgt de opvallende Y-structuur van de torens voor een maximaal aantal hoekappartementen en versterkt de afwerking van de gevels in natuursteen en de unieke kartelvorm van de terrassen de hoogstaande architectuur.

Enkele appartementen hebben zelfs een uniek winterterras. Dankzij de accordeonramen kan je, afhankelijk van het weer, het terras ofwel afschermen ofwel volledig open zetten. Zo kunnen de bewoners 365 dagen geniet van hun buitenruimte.

Aard

Gemengde binnenstedelijke ontwikkeling:

  • Fase 1 – Kantoren: te koop of te huur vanaf 200 m²
  • Fase 2 – Woontorens en hotel
  • Fase 3 – Parkeergebouw

  Architecten

  Partners

  Beschikbaarheid

  Reeds 80% verkocht!

  Website

  Meer informatie op www.waterfrontwaregem.be

  Contact

  Wenst u meer te weten over dit project of heeft u een concrete vraag? Bel ons op + 32 472 92 99 99, contacteer ons via mail (verkoop@steenoven.be) of vul snel en eenvoudig onderstaand contactformulier in.