Waterfront

Omschrijving

De skyline van Waregem zal met dit ambitieus en multifunctioneel vastgoedproject met een iconisch landmark worden hertekend. Als één van de belangrijke toegangspoorten tot het centrum wordt deze site op een doordachte, kwalitatieve, duurzame en innovatieve manier klaargestoomd voor de toekomst. Er zal een attractieve mix van wonen, werken, verblijven en recreatie aangeboden worden.

Concreet komen er aan de binnenstedelijke ring van Waregem-Zuid twee woontorens met 13 bouwlagen, een hotel, een kantoor- en retailgebouw en een apart parkeergebouw. Zo zal er enerzijds een levendige stedelijke publieke ruimte ontstaan met een grote variëteit aan functies: retail, kantoren, horeca, vergaderruimtes, sportfaciliteiten, kinderopvang…

Aard

Dit ambiteuze project nabij het Regenboogstadion te Waregem voorziet in twee woontorens met 13 bouwlagen, een hotel, een kantoor- en retailgebouw en een apart parkeergebouw.

Architect

Aan het project werken 3 architectenbureau’s mee:

  • B2Ai, Roeselare
  • Wielfaert Architecten, Waregem
  • Bogdan & Van Broeck, Brussel

Status

Het project werd officieel voorgesteld aan de pers en wordt momenteel verder uitgewerkt.

Locatie

Zuiderlaan, Waregem

Interesse?

Voor meer informatie:

Tel. +32 (051) 25.00.36

E-mail: info@steenoven.be

Contact

Wenst u meer te weten over dit project of heeft u een concrete vraag? Bel ons op + 32 51 25 00 36, contacteer ons via mail (info@steenoven.be) of vul snel en eenvoudig onderstaand contactformulier in.