Waterfront Kantoren – Waregem

Omschrijving

Aan de toegangspoort tot Waregem, bij de stadsvijvers en het Regenboogstadion, komt Waterfront, een prestigieus totaalproject waar wonen, werken, verblijven en recreatie samenkomen. Hét speerpunt in het vernieuwingsbeleid van de stad.

In een eerste fase (Q4 2018) starten we met de bouw van 3.250 m² kantoor- en winkelruimtes, verdeeld over tien units vanaf 200 m². Wat meteen opvalt, is de unieke architectuur van het kantoorgebouw. Zo zijn de drie gevels als gelijkwaardig te beschouwen. Binnenin kunnen de ruimtes flexibel ingedeeld worden volgens uw wensen.

De nabijheid van het openbaar vervoer en de snelweg in combinatie met de ruime ondergrondse parkeergarage zorgen voor een optimale mobiliteit. Op deze nieuwe levendige site is maximale visibiliteit bovendien gegarandeerd. Uw kantoor of merk wordt immers gezien door iedereen die de stad binnenkomt of verlaat, door beursbezoekers én zelfs voetbalsupporters …

Aard

Gemengde binnenstedelijke ontwikkeling:

    • Fase 1 – Kantoren: te koop of te huur vanaf 200 m²
    • Fase 2 – Woontorens en hotel
    • Fase 3 – Parkeergebouw

Architecten

Partners

Beschikbaarheid

Volledig uitverkocht!

Website

Meer informatie op www.waterfrontwaregem.be

Contact

Wenst u meer te weten over dit project of heeft u een concrete vraag? Bel ons op +32 (0)51 25 00 36, contacteer ons via mail (verkoop@steenoven.be) of vul snel en eenvoudig onderstaand contactformulier in.