Residentie De Beuk – Deerlijk 

Omschrijving

Residentie De Beuk ligt op een uitgestrekte site in het centrum van Deerlijk en bestaat uit 27 appartementen. In de residentie zijn verder ook parkeerboxen en parkeerplaatsen voorzien. De appartementen bieden de bewoners veel lichtinval en volop leefruimte. Voor wat betreft de afwerking wordt de klemtoon gelegd op kwalitatieve en stijlvolle afwerking. Tegelijk beantwoordt de residentie aan de meeste strikte normen inzake isolatie, ventilatie en energiezuinigheid. Dit alles met het oog op een comfortabele woonbeleving. Er wordt veel aandacht besteed aan de praktische indeling, bergruimte en privacy. De afmetingen van de terrassen geven de toekomstige eigenaars een grote, privatieve buitenruimte.

Aard

Residentie met 27 appartementen, 13 garageboxen en 12 parkeerplaatsen.

Architect

B2Ai (Roeselare)

Beschikbaarheid

85% verkocht!
Nog slechts 4 appartementen te koop.

Nieuwbouwzondag

Kom je informeren en bezoek het modelappartement op zondag 20 oktober tussen 10u en 12u in de Sint-Amandusstraat 6-12, te Deerlijk (8540).

Contact

Wenst u meer te weten over dit project of heeft u een concrete vraag? Bel ons op +32 (0)51 25 00 36, contacteer ons via mail (verkoop@steenoven.be) of vul snel en eenvoudig onderstaand contactformulier in.