R.Plaza – Roeselare 

Omschrijving

R.Plaza, de nieuwe hotspot voor retailers en ondernemers, is een uniek concept. Maar liefst 27.000 vierkante meter ruimte werd ontwikkeld in 4 architecturale units die verdeeld zijn over de site en allen langs de kant van de Rijksweg liggen.

De ligging langs de Rijksweg, maar ook de nabijheid van het op- en afrittencomplex Roeselare-Rumbeke en het nieuwe ziekenhuis AZ Delta, bezorgen het project een unieke troef qua zichtbaarheid en mobiliteit.

Naast de troeven van mobiliteit en zichtbaarheid kunnen we u hier een unieke combinatie van business, leisure & care aanbieden. R.Plaza is geen doorsnee kantorencomplex. De beleving is er, de constante beweging ook. Er werd gekozen om onderaan retail winkels te voorzien om een zo breed mogelijk palet aan activiteiten op de site te verdelen. Ook het aspect ‘care’ willen we in deze dynamische omgeving betrekken. Met de nabijheid van AZ Delta denken we hierbij aan zorgwinkels of zorgverblijven.

R.Plaza waarbij de ‘R’ verwijst naar Roeselare en naar de ‘Place to be’, zal een begrip worden in Roeselare en omstreken.

Aard

R.Plaza dat is 27.000 vierkante meter kantoren, winkels en zorg. Er komen vier blokken kantoorgebouwen tot vijf verdiepingen hoog met op het gelijkvloers ruimte voor winkels. De mix van winkels en kantoren wordt verder aangevuld met zorg. Ter ondersteuning van het AZ Delta kan dat bijvoorbeeld een apotheek, een praktijkruimte of een zorgwinkel worden. Op de site is er plaats voor zowel bovengronds als ondergronds parkeren.

Fase A omvat 8.610 vierkante meter en biedt retail op het gelijkvloers en kantoren op de verdiepingen.

Units te huur vanaf 250 m².

Architect

Het architecturale concept werd uitgetekend door KRAS architecten (Gent). Naast de architectonische betongevels, kozen we voor een unieke staal voorbouw. Deze voorbouw doet dienst als verlenging van de kantoren en biedt door middel van de grote glaspartijen meer dan genoeg ruimte voor publiciteit.

Beschikbaarheid

  • Fase 1: 
    • Reeds 90% verkocht!
    • Opgeleverd in mei 2019
  • Fase 2: 
    • Verkoop en verhuur van start!
    • Werken gestart in mei 2019

Projectwebsite

Meer informatie op www.rplaza.be

Contact

Wenst u meer te weten over dit project of heeft u een concrete vraag? Bel ons op +32 (0)51 25 00 36, contacteer ons via mail (verkoop@steenoven.be) of vul snel en eenvoudig onderstaand contactformulier in.