Hof ter Landa, Kruishoutem

Omschrijving

Hof ter Landa is een uniek bouwproject met nieuwbouwwoningen en appartementen te koop in het hart van Kruishoutem. Het project ligt vlak achter het gemeentehuis op wandelafstand van de kerk, de markt en scholen en bestaat zowel uit woningen als appartementen. De site is uitermate vlot bereikbaar (E17, E40 en E403) en toch rustig gelegen. U kan er ongestoord genieten van de aangelegde groene omgeving

De appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers met terrassen, woonoppervlakte tussen 89m² en 158m². In de residentie bevinden zich eveneens ondergrondse bergingen, fietsbergingen en autostaanplaatsen. De huizen beschikken over grondoppervlakten tussen 152m² en 285m². Er zijn halfopen en gesloten woningen voorzien van 3 slaapkamers, garage en aangename zuidgerichte tuin.

Fase I en II bestaan uit 24 stijlvolle appartementen en 18 moderne woningen. Wegens groot succes werd ook fase III opgestart. Deze fase omvat 18 appartementen vanaf €227.000 excl. kosten.

Aard

Appartementen en woningen met ruime parkeermogelijkheden.

Architect

Status

Woningen

  • Fase 1 – Uitverkocht
  • Fase 2 – Laatste woning te koop!

Appartementen

  • Fase 1 – Laatste appartement beschikbaar!
  • Fase 2 – Laatste appartement beschikbaar!
  • Fase 3 – Nog 13 appartementen beschikbaar

Contact

Wenst u meer te weten over dit project of heeft u een concrete vraag? Bel ons op +32 472 92 99 99, contacteer ons via mail (verkoop@steenoven.be) of vul snel en eenvoudig onderstaand contactformulier in.