De Weverij – Gavere

Omschrijving

In woonproject ‘De Weverij ‘ te Gavere woon je letterlijk in het park. Zo werd er veel zorg en aandacht besteed aan het creëren van compacte volumes en nieuwe, groene publieke ruimte die naadloos aansluit bij het reeds aanwezige groen.

Het project bestaat uit vrijstaande meergezinswoningen, hoekgebouwen en grondgebonden woningen die bovendien variëren in grootte, aantal slaapkamers en type private buitenruimte.

Architecturaal werd gekozen voor statige, strakke volumes die opgetrokken zijn uit hoogwaardige materialen.

De appartementen bieden de bewoners veel lichtinval en volop leefruimte en dit met kwalitatieve en stijlvolle afwerking.  De grote terrassen aan de appartementen laten de natuur bovendien bijna voelbaar binnenkomen.

Het project voldoet verder ook aan de striktste normen inzake isolatie, ventilatie en energiezuinigheid. Dit alles met het oog op een comfortabele woonbeleving.

Kortom, woonproject De Weverij, dat is ‘rust midden in het groen’.

Aard

Woonproject De Weverij bestaat uit 4 residenties van respectievelijk 14, 11, 6 en 5 appartementen en 8 woningen. Er zijn zowel ondergrondse als bovengrondse private parkeerplaatsen doorheen het project voorzien. Er is ook 1 commerciële handelsruimte op het gelijkvloers in het project beschikbaar.

Architect

B2Ai

Landschapsarchitect: Denis Dujardin

Beschikbaarheid

Reeds 95% verkocht!
Nog slechts 1 appartement beschikbaar.
De woningen zijn uitverkocht.

Laatste appartement te koop!

Er is nog slechts 1 appartement beschikbaar in het hele woonproject. Interesse? Neem dan snel contact op voor het te laat is.

Contact

Wenst u meer te weten over dit project of heeft u een concrete vraag? Bel ons op +32 (0)51 25 00 36, contacteer ons via mail (info@steenoven.be) of vul snel en eenvoudig onderstaand contactformulier in.