De Dreve – Veurne

Omschrijving

NIEUW

Hedendaags nieuwbouwproject met 3 handelsruimtes en 18 appartementen voor wie in alle comfort in het centrum van Veurne wil wonen.

Maak kennis met De Dreve: een nieuwbouwproject in het hart van het mooie Veurne, waar je nog het échte West-Vlaanderen vindt. Een stad met een groot dorpsgevoel, maar tegelijk één van de snelstgroeiende steden van onze provincie. Het gebouw, dat met respect de traditionele architectuur in een hedendaags jasje steekt, is een aanwinst voor de stad. Het project ligt op wandelafstand van alle belangrijke winkel-, school- en ontspanningsmogelijkheden. De 18 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers zijn lichtrijk, ruim en worden afgewerkt met kwaliteitsmaterialen. Kortom: in De Dreve staat levenskwaliteit centraal.

Architecten

Lanceringsavond op 18 december

Ontdek als eerste het aanbod van De Dreve en kom naar de lanceringsavond op woensdag 18 december (start om 19u30) in ‘t Koetshuys (route). Gelieve in te schrijven via www.dedreve-veurne.be.

Contact

Wenst u meer te weten over dit project of heeft u een concrete vraag? Bel ons op + 32 051 25 00 36, contacteer ons via mail (verkoop@steenoven.be) of vul snel en eenvoudig onderstaand contactformulier in.