Nieuwbouwzondag op 20 oktober

Op zondag 20 oktober nemen we met 2 prachtige projecten deel aan de najaarseditie van Nieuwbouwzondag. Inschrijven is niet verplicht, dus kom gerust even langs!

1. Groenzicht (Rumbeke)

Groenzicht bestaat uit 36 appartementen verdeeld over drie woongebouwen. De rust en de groene parkomgeving van dit afgesloten privédomein maken dit project werkelijk uniek. Bovendien gebeurt de afwerking in duurzame topmaterialen met stijlvollle uitstraling.

  • Fase 1 & 2 – 80% verkocht, fase 3 nu in verkoop!
  • Ontdek het volledig ingericht modelappartement
  • Vrij te bezoeken tussen 14u en 17u
  • Routebeschrijving

2. De Beuk (Deerlijk)

Residentie De Beuk ligt op een uitgestrekte site in het centrum van Deerlijk en bestaat uit 27 appartementen. In de residentie zijn verder ook parkeerboxen en parkeerplaatsen voorzien. De appartementen bieden de bewoners veel lichtinval en volop leefruimte. Voor wat betreft de afwerking wordt de klemtoon gelegd op kwalitatieve en stijlvolle afwerking.

  • Nog slechts 4 appartementen te koop!
  • Ontdek het gloednieuwe modelappartement
  • Vrij te bezoeken tussen 10u en 12u
  • Routebeschrijving