Opendeurdag in Deerlijk, Kruishoutem en Deinze op 25 en 27 september

Deze week kan je een bezoekje brengen aan De Beuk (Deerlijk), Hof ter Landa (Kruishoutem) en Huis Van Thuyne (Deinze). Inschrijven is niet verplicht, dus kom gerust even langs.

1. De Beuk (Deerlijk)

Residentie De Beuk ligt pal in het centrum van Deerlijk en omvat 27 nieuwbouw appartementen. In de residentie zijn verder ook parkeerboxen en parkeerplaatsen voorzien. De appartementen bieden de bewoners veel lichtinval en volop leefruimte. Voor wat betreft de afwerking wordt de klemtoon gelegd op kwalitatieve en stijlvolle afwerking.

  • Nog slechts 4 appartementen te koop
  • Vrij te bezoeken op 25/09 tussen 16u en 17u ter plaatse
  • Afspraak op de site met Dewaele: routebeschrijving

2. Hof ter Landa (Kruishoutem)

Hof ter Landa is een uniek bouwproject met een mix van woontypes in het hart van Kruishoutem (deel van Kruisem). Ze bevinden zich namelijk in het groene binnengebied, grenzend aan tuinen en stille straten. Fase I en II zijn bijna uitverkocht. Wegens groot succes werd ook fase III opgestart. Deze fase omvat 18 nieuwbouw appartementen, waarvan reeds 7 verkocht zijn.

Fase I en II zijn volledig opgeleverd, terwijl de werken voor fase III op kruissnelheid zitten.

  • In fase III zijn nog slechts 11 appartementen te koop
  • Vrij te bezoeken op 25/09 tussen 17u en 18u ter plaatse
  • Afspraak op de site met Dewaele: routebeschrijving

3. Huis Van Thuyne (Deinze)

In het centrum van de stad Deinze, gelegen op de markt, vinden we Residentie Huis Van Thuyne. Het bewaren van de historische, karaktervolle gevel in combinatie met de hedendaagse architectuur, het achterliggende stadspark en de centrale ligging maken dit project uniek.

  • Laatste appartement te koop voor €345.000 excl. kosten
  • Vrij te bezoeken op 28/09 tussen 10u30 en 12u30 ter plaatse
  • Afspraak op de site met Vastgoed Rik Schepens: routebeschrijving