Nieuwbouwzondag op 28 april

Op zondag 28 april nemen we met maar liefst 3 van onze projecten deel aan de voorjaarseditie van Nieuwbouwzondag. Inschrijven is niet verplicht, dus kom gerust even langs!

1. Groenzicht (Rumbeke)

Groenzicht bestaat uit 36 appartementen verdeeld over drie woongebouwen. De rust en de groene parkomgeving van dit afgesloten privédomein maken dit project werkelijk uniek. Bovendien gebeurt de afwerking in duurzame topmaterialen met stijlvollle uitstraling.

  • Fase 1 – 80% verkocht, met oplevering juni 2019 hét uitgelezen moment voor een bezoek!
  • Vrij te bezoeken tussen 10u en 12u
  • Routebeschrijving

2. De Beuk (Deerlijk)

Residentie De Beuk ligt op een uitgestrekte site in het centrum van Deerlijk en bestaat uit 27 appartementen. In de residentie zijn verder ook parkeerboxen en parkeerplaatsen voorzien. De appartementen bieden de bewoners veel lichtinval en volop leefruimte. Voor wat betreft de afwerking wordt de klemtoon gelegd op kwalitatieve en stijlvolle afwerking.

  • Nog slechts 5 appartementen te koop!
  • Vrij te bezoeken tussen 10u30 en 12u
  • Routebeschrijving

3. De Weverij (Gavere)

De Weverij is een prachtig woonproject te Gavere, je woont er letterlijk in het park. De groene publieke ruimtes sluiten naadloos aan bij het reeds aanwezige groen. Het project bestaat uit een mix van woningen en appartementen die opgetrokken zijn uit hoogwaardige materialen.

  • Laatste kans! Momenteel zijn er nog slechts 5 van de 37 appartementen en 1 van de 8 woningen te koop.
  • Vrij te bezoeken tussen 10u en 12u
  • Routebeschrijving