Steenoven haalt 3.565 EUR op voor Kom op tegen Kanker!

Eind maart neemt Steenoven deel aan de 100km-run voor Kom op tegen Kanker. Om het vereiste startgeld van 2.500 EUR op te halen, sloegen alle collega’s de handen in elkaar en werden er de voorbije weken een aantal acties op poten gezet. 

Zo gingen we creatief aan de slag met onze eindejaarswensen, organiseerden we een gesmaakte spaghettiavond en mochten we begin februari meer dan 160 enthousiastelingen verwelkomen op de allereerste Steenoven quiz. Op het eindresultaat zijn we best fier …

De totale opbrengst bedraagt immers 3.565 EUR, een fantastisch bedrag dat integraal gestort zal worden naar Kom op tegen Kanker! We wensen bij deze dan ook nog eens alle sympathisanten en sponsors van harte te bedanken voor hun steun!

Hoe de vier sportievelingen van Steenoven het er uiteindelijk vanaf zullen brengen, vernemen jullie binnenkort … 

Meer foto’s?

Voor een uitgebreide fotoreportage kan je op onze Facebookpagina terecht.