Nieuwbouwnocturne in Kruishoutem en Deerlijk op 27 februari

Op woensdag 27 februari kan je ‘s avonds meer informatie opdoen over Hof ter Landa (Kruishoutem) of een bezoekje brengen aan De Beuk (Deerlijk). Inschrijven is niet verplicht, dus kom gerust even langs. 

1. Hof ter Landa (Kruishoutem)

Hof ter Landa is een uniek bouwproject met nieuwbouwwoningen en appartementen in het hart van Kruishoutem. Fase I en II bestaan uit 24 stijlvolle appartementen en 18 moderne woningen. Wegens groot succes werd ook fase III opgestart. Deze fase omvat 18 appartementen.
Fase I is volledig opgeleverd, terwijl fase II momenteel wordt afgewerkt. De werken voor fase III starten in maart 2019.

  • In fase I en II zijn nog slechts 4 appartementen en 5 woningen te koop
  • Bezoeken kan tussen 18u30 en 19u30
  • Afspraak in het kantoor van Dewaele in Waregem: routebeschrijving

2. De Beuk (Deerlijk)

Residentie De Beuk ligt op een uitgestrekte site in het centrum van Deerlijk en bestaat uit 27 appartementen. In de residentie zijn verder ook parkeerboxen en parkeerplaatsen voorzien. De appartementen bieden de bewoners veel lichtinval en volop leefruimte. Voor wat betreft de afwerking wordt de klemtoon gelegd op kwalitatieve en stijlvolle afwerking.

  • Nog slechts 5 appartementen te koop
  • Vrij te bezoeken tussen 17u en 18u ter plaatse
  • Afspraak op de site met Dewaele: routebeschrijving