EEN KIJK IN HET BOUWPROCES VAN WOONPROJECT DE WEVERIJ TE GAVERE

In de maanden november en december werd een stukje in het bouwproces van het woonproject De Weverij vastgelegd. De bouw zit perfect op schema en ook de verkoop is een echte voltreffer.

De Weverij is een prachtig woonproject te Gavere, je woont er letterlijk in het park. De groene publieke ruimtes sluiten naadloos aan bij het reeds aanwezige groen. Het project bestaat uit een mix van woningen en appartementen die opgetrokken zijn uit hoogwaardige materialen.

Perfect op schema

De bouw van de appartementen zit perfect op schema. Zoals te zien op de timelapse video zijn de draagmuren van blok C gebouwd, de kelder van blok A gegoten en afgedekt en ook voor blok B werden reeds voorbereidingen getroffen in functie van het afdekken van de kelder. Daarnaast werd ook voor de woningen 4, 5 en 6 de planning gehaald.

Duiding van de locatie van appartementen en woningen in de video:

  • Blok A (links achteraan in beeld)
  • Blok B (links in beeld)
  • Blok C (rechts vooraan in beeld)
  • Woning 4, 5 en 6 (rechts in beeld)

In de komende maanden zal van blok C en D de draagstructuur worden afgewerkt en aansluitend zal worden gestart met het gevelmetselwerk. Ook bij blok A en B zal gestart worden met de draagmuren op het gelijkvloers. Voor woningen 4, 5 en 6 wordt terwijl gestart met de gevelwerken.

De Weverij in een notendop

  • Start bouwwerken: augustus 2018
  • Oplevering: zomerverlof 2020
  • 37 appartementen (waarvan nog 9 beschikbaar)
  • 8 woningen (waarvan nog 2 beschikbaar)

Wenst u meer informatie over het project, mail verkoop@steenoven.be.

Op de hoogte blijven?

Ontvang updates van onze projecten, lanceringen en events.