Verkoop iconische woontorens in Waregem van start

De tweede fase van Waterfront, een gezamenlijke ontwikkeling van ION, Steenoven en Alheembouw, is gestart. De twee woontorens aan de stadionvijvers, Ascot en Windsor, gaan officieel in verkoop. Na een voorverkoopfase van amper twee weken staat de teller al op 25% verkochte appartementen in dit veelbelovende project.

Woontorens Ascot & Windsor

De woontorens Ascot en Windsor, genoemd naar de legendarische paardenraces, bestaan uit 120 klassevolle appartementen. Met 13 bouwlagen, goed voor een hoogte van 45 meter, wordt de skyline van Waregem hertekend. Absolute blikvangers zijn de unieke penthouses met zwembad, waarvan er al twee werden verkocht.

Een breed, kwalitatief aanbod aan appartementen

Ascot en Windsor spreken een breed publiek aan met één tot vier slaapkamerappartementen (van 70 m² tot maar liefst 260 m²) en prijzen die starten vanaf € 180.000. Elk appartement heeft sowieso een ruim terras, vaak met een panoramisch vergezicht.

Daarnaast springen nog een aantal unieke troeven in het oog. Zo zorgt de opvallende Y-structuur van de torens voor een maximaal aantal hoekappartementen en versterkt de afwerking van de gevels in natuursteen en de unieke kartelvorm van de terrassen de hoogstaande architectuur.

365 dagen genieten

Enkele appartementen hebben zelfs een uniek winterterras. Dankzij de accordeonramen kan je, afhankelijk van het weer, het terras ofwel afschermen ofwel volledig open zetten. Zo kunnen de bewoners 365 dagen geniet van hun buitenruimte.

Een toekomstgerichte energievoorziening

ION, Steenoven en Alheembouw trekken volop de kaart van ecologisch, kwalitatief en duurzaam wonen en zetten met Waterfront een nieuwe norm. Zo zullen alle appartementen voorzien worden van warm water, verwarming én koeling uit een centrale stookplaats. Deze wordt uitgerust met de meest efficiënte technieken, waaronder een warmtepomp met grondboringen, een warmtekrachtkoppeling en zonnepanelen. Het resultaat is een uiterst efficiënte energieopwekking, voordelig voor eigenaars én bewoners.

Wie de appartementen verder wil ontdekken, kan binnenkort terecht in het verkoopkantoor op de site voor een 3D-belevingstour in het verkoopkantoor op de site.