Niet te missen: Nieuwbouwzondag op 21 oktober

Komende zondag openen we de deuren van maar liefst drie van onze vastgoedprojecten. Inschrijven is niet verplicht, dus kom gerust even langs. 

1. Groenzicht (Rumbeke)

Groenzicht bestaat uit 36 appartementen verdeeld over drie woongebouwen. De rust en de groene parkomgeving van dit afgesloten privédomein maken dit project werkelijk uniek. Bovendien gebeurt de afwerking in duurzame topmaterialen met stijlvollle uitstraling.

  • Fase 1 – 70% verkocht (oplevering voorjaar 2019)
  • Vrij te bezoeken tussen 14u en 16u30.
  • Routebeschrijving

2. Residentie Pieter (Rumbeke)

Residentie Pieter bestaat uit 6 appartementen en een handelsruimte op het gelijkvloers. Centraal gelegen op het Kerkplein in Rumbeke is dit een ideale vastgoedopportuniteit voor zowel eigen gebruik als voor investering.

  • Nog slechts drie appartementen te koop (oplevering eind 2018)
  • Vrij te bezoeken tussen 10u en 13u (in samenwerking met Dewaele)
  • Routebeschrijving

3. Hof ter Landa (Kruishoutem)

Hof ter Landa is een woonproject in het hart van het Kruishoutem met gezellige eengezinswoningen en klassieke appartementen. Tijdens Nieuwbouwzondag kan er voor het eerst een bezoek gebracht worden aan een modelwoning en – appartement.