Z Offices – Terugblik op een geslaagde lancering van fase 2

Op donderdag 20 september werd, in aanwezigheid van burgemeester Marc Doutreluingne, schepen Eddy Defoor en Bart Vanderdonckt (CEO Steenoven), het startschot gegeven voor de tweede bouwfase van Z Offices. Julien Vermote, profwielrenner bij Team Dimension Data, is als medevennoot van Vitori een van de eerste kopers. 

Meerwaarde voor de gemeente

“We kunnen alleen maar toejuichen dat het project van Steenoven gedreven ondernemers naar Zwevegem lokt. We zijn een dynamische gemeente en willen samen met zelfstandigen een kader scheppen voor een toekomstgericht beleid”, stak burgemeester Marc Doutreluingne van wal.

Bart Vanderdonckt, CEO van Steenoven, sloot zich daar bij aan: “Je voelt het bruisend karakter in Zwevegem en net dat is onze biotoop om projecten te realiseren. Dat bewijst zich ook via de bedrijven die zich hier op onze site thuis voelen en waar ze – dankzij de modulaire indeling van het project – flexibel kunnen meegroeien.”

Vitori, het sportmedisch centrum van de gebroeders Vermote en Egwin Ponette

Na het openingswoord van burgemeester Doutreluingne en schepen van lokale economie Eddy Defoor konden de genodigden ook nog een bezoek brengen aan het sportmedisch centrum Vitori van de gebroeders Vermote en Egwin Ponette. Zij zijn de eerste kopers van de tweede fase maar vertoeven momenteel nog in het eerste gebouw, in afwachting van hun definitieve verhuis.

Z Offices, de plek voor groeibedrijven

In een moderne architectuur en met veel lichtinval genieten ondernemers en werknemers van een aangenaam kantoorklimaat, waar dagelijks gewerkt wordt aan de toekomst. De vlotte bereikbaarheid vanaf de E17 en de ruime parkeergelegenheid zijn troeven die in een hedendaagse werkomgeving tellen.

Meer weten?

Bel ons op + 32 472 92 99 99, contacteer ons via mail (verkoop@steenoven.be) of vul snel en eenvoudig het contactformulier in.