Symbolisch & uniek startschot van nieuwbouwproject Hof ter Landa in hartje Kruishoutem

Vrijdag 22 september gaf burgemeester Joop Verzele onder het toeziend oog van Dhr. Bart Vanderdonckt (Directeur PPS Alheelbouw) en Dhr. Kürt Van Marcke (Algemeen Directeur Danilith NV) het symbolische startschot voor nieuwbouwproject Hof ter Landa door de plaatsing van de binnenwand op de eerste verdieping van een woning. Hiermee is het project dat al enkele maanden bruist van bedrijvigheid nu ook officieel gestart. Verdeeld over 3 fases zullen in totaal 60 woongelegenheden (18 woningen en 42 appartementen) worden gebouwd. In samenwerking met de gemeente Kruishoutem staat de tijdelijke handelsvereniging Alheembouw-Danilith garant voor de professionele en kwalitatieve afwerking van een nieuw stukje dorp.  In de eerste fase is ondertussen 80% verkocht. Door die vlotte verkoop werd eind maart ook reeds fase 2 van het project in verkoop gebracht. Op het event zelf maakten de eerste kopers onder een stralende zon en bij een hapje en een drankje kennis met hun nieuwe buren.

DSC_0995 DSC_0997 DSC_1001 DSC_1014 DSC_1016 DSC_1020 DSC_1034 DSC_1078