R.Plaza, dat is 27.000 vierkante meter kantoren, winkels en zorg!

Sinds donderdagavond 21/09/17 kun je van op de Rijksweg ter hoogte van Oekene het logo van R.Plaza bewonderen. Het kondigt de komst van een complex met winkels en kantoren aan. Sportline en het braakliggende stuk terrein ernaast zullen de komende jaren een gedaantewisseling ondergaan. Er komen vier kantoorgebouwen tot vijf verdiepingen hoog met op de gelijkvloerse ruimte voor winkels. Met de nabijheid van de E403, Accent Business Park en AZ Delta wordt het één van de belangrijke commerciële assen in Roeselare en bij uitbreiding West-Vlaanderen.

Het wordt een mix van winkels en kantoren. Daarnaast kan ook het AZ Delta ondersteund worden met een apotheek, praktijkruimte of een zorgwinkel bijvoorbeeld. Een eerste blok moet af zijn tegen begin 2019. Daar zal Sportline als eerste intrekken. R.Plaza waarbij de ‘R’ verwijst naar Roeselare en naar de ‘Place to be’, zal een begrip worden in Roeselare en omstreken. De werken op de site zijn sinds 22/09 gestart.

_DSC4113

_DSC4155 _DSC4194 _DSC4269